Ingrediente:
100 g taietei;
2 foii de placinta;
250 g branza de vaci;
3 oua,100 ml smantana;
400 g piersici si caise;
3-4 linguri zahar;
100 g unt/margarina;
sare.
Mod de preparare:
se fierb taieteii in apa cu sare, ii treci apoi prin apa rece, ii scurgi si-i amesteci cu 20 g unt;
freci galbenusurile cu smantana si cu branza de vaci si amesteci compozitia obtinuta cu taieteii fierti si cu 40 g de unt topit si racit;adaugi albusurile batute spuma si fructele taiate marunt si omogenizezi compozitia;
asezi o foaie de placinta intr-o tava unsa cu unt , pui compozitia de taietei si branza si acoperi cu a doua foaie de placinta;dai tava la cuptor pentru 35-40 de min, dupa ce s-a copt si rait tai placinta.POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu