joi, 21 iulie 2011

Cornulete ca la Fagaras

Ingrediente:
   pentru aluat:
      500 g faina;                            250 g zahar pudra;
      12 galbenusuri;                       2 pachete margarina;
      un praf sare;
  pentru umplutura:
      marmelada sau dulceata;         nuci macinate frecate cu  spuma de albus si zahar.
      rahat;




Mod de preparare:
    framanti un aluat din ingredientele de mai sus si il lasi la rece o noapte; dimineata intinzi o foaie subtire cat sa nu se rupa si tai patratele de catviva centimetri; amesteci toate ingredientele pentru umplutura; pudrezi  o tava cu faina, pui umplutura oe fiecare patratel, rulezi si pui cornuletele in tava; coci cornuletele in cuptorul incins, la foc marunt, pana isi schimba culoarea si devin sfaramicioase; cand sunt gata, le presari din belsug cu zahar pudra. POFTA BUNA!!!



Global Promotion Alliance

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu