miercuri, 20 iulie 2011

Desert cu macaroane si piersici

Ingrediente: 
   125 g macaroane;
   1/2 kg piersici mari;
   3/4 lapte;
   225 g zahar pudra;
   6 galbenusuri;
   75 g faina;
   1 plic zahar vanilat;
   unt cat o nuca;
   50 g nuci.




Mod de preparare:
   fierbi laptele cu vanilia si lasi sa se raceasca; freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugi faina si laptele si fierbi compozitia pe foc mic 5 minute, cat sa se ingroase; o dai deoparte, adaugi untul si lasi sa se raceasca; fierbi  macaroanele in apa clocotita cu sare, le treci sub jet de apa rece, le tai si le amesteci cu crema de vanilie; cureti piersicile de coaja si samburi si le tai felii subtiri; intr-un vas mai inalt asezi un strat de macaroane, unul de fructe, unul de macaroane si termini cu un strat de fructe; presari nuca macinata si dai desertul la frigider pentru 30 de minute.POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu