Ingrediente:
125 g macaroane;
1/2 kg piersici mari;
3/4 lapte;
225 g zahar pudra;
6 galbenusuri;
75 g faina;
1 plic zahar vanilat;
unt cat o nuca;
50 g nuci.
Mod de preparare:
fierbi laptele cu vanilia si lasi sa se raceasca; freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugi faina si laptele si fierbi compozitia pe foc mic 5 minute, cat sa se ingroase; o dai deoparte, adaugi untul si lasi sa se raceasca; fierbi macaroanele in apa clocotita cu sare, le treci sub jet de apa rece, le tai si le amesteci cu crema de vanilie; cureti piersicile de coaja si samburi si le tai felii subtiri; intr-un vas mai inalt asezi un strat de macaroane, unul de fructe, unul de macaroane si termini cu un strat de fructe; presari nuca macinata si dai desertul la frigider pentru 30 de minute.POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu