luni, 18 iulie 2011

Prajitura Capriciu

Ingrediente:
  1 cana de faina;
  7 oua;
  460 g zahar;
  7 linguri apa;
  un varf de cutit bicarbonat de sodiu;
  1 borcan dulceata;
  ulei pentru uns;
  faina pentru tapetat.



Mod de preparare:
   separi albusurile de galbenusuri;freci bine cele  7 galbenusuri cu 160 g zahar, dupa care adaugi apa si amesteci bine; torni faina sub forma de ploaie su omogenizezi bine; incingi cuptorul; ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina, apoi pui compozitia; si o bagi la cuptor cam 1 ora; dupa ce s-a racit blatul, ungi cu un strat de dulceata; separat bati 7 albusuri spuma cu 300 g de zahar, pana cand spuma se tine tare,dupa care intizi glazura de albus peste stratul de dulceata. POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu