vineri, 8 iulie 2011

Crema de branza de vaci Esmeralda

Ingrediente:
  200 g branza de vaci;                                      2 linguri morcov ras;
  2 linguri ulei ;                                                   1 lingura telina rasa;
  2 linguri sos de soia ;                                        2 linguri ceapa tocata;
  1 lingura fulgi de drojdie;                                  2 linguri patrunjel tocat;
  2 linguri radacina de patrunjel ras;                    2 linuri usturoi, piper macinat , sare;


Mod de preparare:
   branza de vaci se scurge bine de zer si se amesteca cu mixerul impreuna cu uleiul pana devine ca o crem, dupa care se adauga si celelalte ingrediente si se mai amesteca putin cu mixerul pentru a se omogeniza;fulgii de drojdie de bere dau un gust putin picant si placut si in plus reprezinta o sursa buna de vitamina B.Se poate servi ca garnitura la diferite mancaruri sau intinsa pe paine (de preferat neagra sau integrala).POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu