Ingrediente:
500 g faina; 1 esenta de rom;
125g margarina; 1 esenta de vanilie;
175 g zahar pudra; 1 plic praf de copt;
2 oua; 1 varf de cutit de sare;
2 linguri smantana;
pentru glazura:
250 g rahat de culoare 1 lingura de intaritor de frisca;
rosu si verde; 5 linguri de apa.
50 g margarina;
Mod de preparare:
pui faina intr-un vas, adaugi margarina inmuiata, zaharul, ouale, smantana, esentele, praful de copt si sarea; framanti un aluat potrivit de tare, din care intinzi o foaie mai groasa; din aceasta cu formele de prajituri decupezi braduti sau alte forme; ungi o tava cu margarina si coci biscuitii timp de 30 de min.;
glazura: fierbi toate ingredientele, lasi amestecul sa se mai raceasca si, cu ajutorul unei pensule, glazurezi biscuitii; pentru biscuitii verde procedezi la fel numai ca folosesti rahat de culoare verde.POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu