miercuri, 20 iulie 2011

Coltunasi cu branza

Ingrediente:
   1/2 kg branza de vaci;
   3 oua;
   4 linguri faina;
   sare;
   1 pahar de smantana;
   2 linguri margarina.



Mod de preparare:
   din faina, 2 oua si sare faci o foaie de taietei; intinzi foaia pe planseta si tai forme rotunde sau patrate; amesteci branza cu 1 ou, sare si pui din aceasta umplutura pe fiecare forma de aluat, in margine; indoi partea de coca libera peste aluat si tai jumatati de cercuri sau triunghiuri; apesi cu degetul ca sa se lipeasca bine marginile de aluat; pui la fiert apa cu sare, si cand aceasta clocoteste, adaugi pe rand coltunasii; cand se ridica deasupra, coltunasii sunt gata si ii scoti cu spumiera pe un platou; torni deasupra smantana amestecata cu 1 lingurita de faina si bucati de margarina. POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu