luni, 18 iulie 2011

Chec cu vin rosu

Ingrediente:
   4 oua;
   1 ceasca vin rosu;
   250 g margarina;
   250 g zahar;
   250 g faina;
   1 lingurita scortisoara;
   1 plic praf de copt;
   1 lingurita coaja rasa de protocala.




Mod de preparare:
   freci ouale cu margarina moale, apoi adaugi zaharul si freci in continuare pana cand compozitia devine spumoasa; incorporezi pe rand, amestecand dupa fiecare ingredient, faina cu praful de copt, cacaua, scortisoara si coaja rasa de portocala; la final torni vinul rosu si amesteci; pui compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 45-50 de minute, la foc potrivit; dupa ce checul s-a racit in tava, il scoti si il tai; in functie de gust, poti presara zahar pudra. POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu