duminică, 10 iulie 2011

Prajitura cu iaurt

Ingrediente:
  1 kg iaurt;
  12 linguri zahar;
  1 pachet biscuiti patrati;
  1 cutie compot de caise;
  1 lingurita nes;
  1 plic zahar vanilat;
  2 plicuri gelatina.


Mod de preparare:
   amesteci iaurtul cu zaharul si vanilia, imparti compozitia in jumatate si adaugi intr-o parte nesul;lasi gelatina intr-un ibric cu 100 ml de apa sa se dizolve, apoi pui vasul pe baie de aburi si o topesti; torni apoi jumatate din gelatina topita in compozitia de iaurt ramasa alba si jumatate in cea cu nes;inmoi biscuitii in zeama de compot de caiese, asezi un strat intr-o tava de cozonac, torni compozitia alba de iaurt, acoperi cu biscuiti inmuiati si rastorni compozitia cu nes;dai prajitura la frigider pentru 30 de minute.POFTA BUNA!!!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu