duminică, 29 mai 2011

Pui MU SHU

o reteta exotica cu un aspect impresionant , ce combina culorile verii....numai buna atunci cand ai musafiri si vrei sa-i impresionezi.
 Ingrediente:  
   1/2 lingurita de amidon de porumb;
   1 lingurita sos de soia cu un continut redus de sodiu;
   2 linguri de vin rosu sec;
   2 linguri de ulei de rapita(poti sa il inlocuiesti cu cel de masline);
   1 lingura de ghimbir proaspat maruntit;
   usturoi maruntit;
   400g de amsestec proaspat de varza tocata si morcovi(taiati joulien);
   ceaapa verde tocata rondele;
   2 cesti de pui la rotisor tocat marunt.

Mod de preparare:
   intr-un bol mixeaza cu telul amidonul, soiasi cele 2 linguri de vin rosu pana obtii un fel de sos;
   pune la incins intr-o tigaie uleiul, adaugi apoi ghimbirul , usturoiul si amesteci continuu timp de un minut; adaugi amestecul de varza tocata , morcovi si ceapa verde si le calesti rapid amestecand 3 minute pana se inmoaie legumele;
   adauga apoi puiul tocat marunt, amestecat cu mixtura de soia si il lasi pe foc pana devine fierbinte.
 Poti servi preparatul ca atare sau impachetand compozitia in cateva tortillas de dimensiuni medii preincalzite la cuprorul cu microunde .Sa aveti pofta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu