sâmbătă, 28 mai 2011

Un cocktail de vara

Ingrediente:
  40 ml de vodca;
   15 ml sirop de capsune;
   5 ml suc natural de piersici;
   2 rondele de lime;
   5- 6 cuburi de gheata.
 
Mod de preparare:
   tai in cubulete o rondela de lamaie verde pe care le pui intr-un pagar cu picior , torni apoi siropul de capsune ( eu il obtin punand pe ste un bol de capsune zahar si le tin o zi la frigider, dupa care ele isi lasa suc ) si vodca;
   mixezi putin in blender cuburile de gheata , dupa care adaugi mixtura cu lingurita in pahar , pui sucul de piersici si ornezi cu felia de lamaie ramasa ....pentru un aspect mai cool poti , inainte sa prepari sa iei o felie de lime si sa umezesti buza pagarului dupa care pui zagar brun pe o farfurie plata si introduci gura pagarului , dupa care lasi putin sa se usuce... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu