duminică, 29 mai 2011

Tortellini cu ciuperci

o reteta usoara care se prepara in aproximativ 25 de minute.
 Ingrediente:
  500 g de ciuperci;
  250 g tortellini cu barnza dulce;
  3 linguri de ulei de masline;
  usturoi maruntit;
  putin cinmgru uscat;
  sare, piper negru;
  jumatate de cescuta de vin rosu sec; 
  parmezan.

Mod de preparare:
  tai ciupercile pe jumatate( de preferat din conserva pentru a nu le mai decoji), apoi intr-o tigaie pui la incins cele 3 linguri de ulei ;ciupercile se soteaza aproximativ 8 minute pana capata o culoare aurie,apoi adaugi usturoiul maruntit si cimbrul si le mai lasi sa fiarba 1-2 minute,adaugi sarea si piperul si vinul rosu si le mai lasi 5 minute sa se intrepatrunda aromele;
  pregateste tortellini conform intructiunilor de pe ambalajul lor apoi adaugale peste ciuperci si mai lasa toate componentele inca 3  minute la fiert , dupa care le scoti pe un platou si le asezonezi cu parmezan ....Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu