o reteta usoara care se prepara in aproximativ 25 de minute.
Ingrediente:
500 g de ciuperci;
250 g tortellini cu barnza dulce;
3 linguri de ulei de masline;
usturoi maruntit;
putin cinmgru uscat;
sare, piper negru;
jumatate de cescuta de vin rosu sec;
parmezan.
Mod de preparare:
tai ciupercile pe jumatate( de preferat din conserva pentru a nu le mai decoji), apoi intr-o tigaie pui la incins cele 3 linguri de ulei ;ciupercile se soteaza aproximativ 8 minute pana capata o culoare aurie,apoi adaugi usturoiul maruntit si cimbrul si le mai lasi sa fiarba 1-2 minute,adaugi sarea si piperul si vinul rosu si le mai lasi 5 minute sa se intrepatrunda aromele;
pregateste tortellini conform intructiunilor de pe ambalajul lor apoi adaugale peste ciuperci si mai lasa toate componentele inca 3 minute la fiert , dupa care le scoti pe un platou si le asezonezi cu parmezan ....Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu