luni, 23 mai 2011

Ciorba de legume cu salata verde

Uite o reteta usor de preparat si rapida....si cu putine calorii
 Ingrediente:
  o salata micuta;
  3 fire de ceapa verde;
  o punguta mix de legume(fasole teci,morcovi, mazare, conopida);
  2 linguri pasta de tomate(sau bulion);
  un ou; 
  sare,vegeta,bors, patrunjel tocat

 Mod de preparare:
  se spala salata si ceapa verde supa care se toaca marunt;incingi putin ulei de masline in oala in care vrei sa  prepari ciorbita (uleiul de masline ii da o aroma mai faina) si calesti putin ceapa si salata dupa care adaugi un pahar de apa si mai lasi putin sa se intrepatrunda aromele, dupa care completezi cu apa cata vrei si adaugi mixul de  legumele  fara sa le decongelezi inainte cand aproape s-au fiert adaugi sare dupa gost, putina gegeta si bors  ,apoi  amesteci ;mai lasi 5 minute si adaugi pasta de tomate, dupa care spargi oul intr-un boul si il bati cu furculita , apoi il torni in ploaie peste ciorbita amestecand usor cu furculita la suprafata;dupa 5 minute presari patrunjelul si mai lasi pe foc cam 5 minute , apoi iei ciorba de pe foc pui capacul si o lasi la racit.POFTA BUNA!!!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu